Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - ff

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Projekt Pool 2009?
« skrivet: april 26, 2009, 18:36:41:41  »
Nu har vi pratat pool i två år och surfat pool hela helgen... Vi är riktigt sugna på att sjösätta(!) projektet Pool 2009, men hur går man vidare?

Några förutsättningar:
Vi funderar på en rektangulär pool 4x8m. Mindre vill vi helst inte ha och större får vi knappt plats med. Smärtgränsen för projektet är 150-200 KSEK all inclusive (dvs även inklusive markbeläggning/trall etc).

Första frågan:
Vilken sorts pool ska man ha? Jag tycker inte att det känns lockande med en pool som är uppbygd av trä. Frågan är väl närmast om det är plåt, murad, eller formgjuten i PE-plast eller glasfiber? Synpunkter?

Andra frågan:
Vi bor i ett suterränghus och vi har bara möjlighet att bygga poolen "ovanför" huset på tomten. Alltså i samma nivå som ovanvåningen. Vad är risken att poolen läcker och man landar med en "inomhuspool" i nedervåningen?

Tredje frågan:
Montera helt själv, delvis själv (liner vill man kanske inte montera?) eller inte alls själv?

Tror vi börjar där. Med för många frågor får man sällan några svar alls.  ;)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag