VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Poolnicke

Sidor: 1 ... 66 [67]
661
Hej,

Har kollat priset på betongtäckmatta. Skulle kosta ca 3700 för mitt projekt (ca 25 kvm). Valde att köpa 20 mm styrofoam. Har därefter lagt en grön "plastgräsmatta" ovanpå. Verkar fungera bra nu när detta är på plats. Tejpade styrofoamen med silvertejp.

Det blev ungefär samma pris som för betongtäckmattan men verkar fungera bättre. Är rädd att en betongtäckmatta trycks ihop rejält när några kubikmeter vatten trycker på.

Just nu jobbar jag med att få linern på plats. Ganska kämpigt att få formen på stålplåten att stämma med linern.

/Poolnicke

662
Har börjat att gräva hål för plintar på tomten. Kommer helt klart att hyra en grävare. Puh. Det blir ganska mycket hackande för att få bort bara lite jord.

Har tittat på bottenmatta men tycker att den verkar ganska dyr. Funderar på om sk underlagsfoam som man använder när man lägger trägolv skulle fungera. Någon som har provat detta?

663
Har precis köpt en ovanmarkpool från pooldoktor i Österrike. Transporten har gått bra och alla delar kom fram efter två veckor. Betalade fakturan och är nu med skräckblandad förtjusning ägare till en pool.

Skall nu så fort tjälen har släppt dra igång mitt projekt. Undrar om någon annan har en liknande pool och kan ge en del tips. Poolen är 3.6*6.25*1.5. Tillverkare http://www.future-pool.de/

Har frågor om tex grävning. Skall gräva ca 60 cm. Är det möjligt att göra detta utan grävare? Någon som har gjort detta?

Funderar på frigolit i botten men har sett en del dåliga resultat på detta område där frigolitplattorna syns tydligt genom poolduken som fyrkanter :( . Kan man få en jämn botten med frigolit utan gjuta?

Sidor: 1 ... 66 [67]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag