Allt om pool, Poolforum!

PoolForum - swimmingpooler => Inomhuspooler => Ämnet startat av: ctonel skrivet mars 29, 2021, 10:52:09:09

Titel: Markfukt
Skrivet av: ctonel skrivet mars 29, 2021, 10:52:09:09
Hej vi har nyligen upptäckt att underliggande fukt trycker upp från botten på vår pool enormt trist då vi trodde att vi gjort allt rätt.
Nedan är en beskrivning på hur vi gjorde när vi renoverade poolen det jag önskar bolla i detta forum är om någon har liknande erfarenhet och kanske kan ge oss idéer på hur vi kan lösa det alternativt företag att kontakta för att få hjälp.
Poolen och betongen är från 1968 och vi gjorde en helrenovering av den för ca 2år sedan den produkt vi valde var Mapei för tätskikt nu visar det sig att betongen i pollen släpper igenom lite markfukt vilket resulterat i att mosaiken i botten lyfter sig som små bulor. Vi har olika teorier på hur vi skulle kunna lösa det och har kontaktat vår byggare som är på väg att ta fram ett förslag. Önskar bolla här om någon vet hur vi kan lösa problemet.

Som vi förstått det behöver det lilla vattnet som kommer upp från grunden ha någonstans att ta vägen och då vi gjort det för tätt har det i dagsläget ingen väg att gå än att skapa dessa bubblor.

Tack på förhand