CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - vice

Sidor: 1 ... 5 [6]
51
Ovanmarkspooler / Cranpool från Lainex
« skrivet: juli 19, 2005, 21:02:15:15  »
Hej!

Har beställt en rund 4,5 ovantmark pool som är 1,37 djup med deluxpaket från lainex. Borde komma nu torsdag eller fredag.

Är det någon som har några tips på vad som behöver göras innan jag börjar montera poolen?

Vad jag gjor hittils är att jag tagit bort gräset från gräsmattan och jämnat till så mycket jag kan med hälp av vattenpass o bräda  :)

Är det rekomenderat att lägga isolering (cellplast) och ett sandlager innan själva monteringen av stommen? Eller ska jag padda bara jorden? Eller ska jag vänta med sand osv tills stommen e på plats? Någon som byggt en liknande och har några bra tips rekomendationer? Har velat bygga pool i flera år nu men har fått nöja mig med en sånn där leksaks pool från kina fram tills nu :D. Vill hinna med så mycket som möjligt av grundjobbet innan poolen kommer. Har bokat in 5 vänner som blir tvungna att hjälpa mig med montering av pool och förlängning av altanen  ;D
-Vice

Sidor: 1 ... 5 [6]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag