CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Pool2012

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Linerpool med stålstomme eller trästomme
« skrivet: september 14, 2011, 19:37:26:26  »
Hej
Jag önskar få råd från alla er som har erfarenhet om kvalitet på stommen till en linerpool. Vi funderade först att köpa en glasfiberpool (från Scandinavienpool) men efter kommentarer från flera på forumet att glasfiberpool kan ta skada av våra kalla vintrar så har vi börjat fundera på linerpool igen. Svenska poolfabriken har ett bra erbjudande på deras Sigma pool med stomme av magnelisbehandlad stålplåt som verkar bra. Vi försöker jämföra den med Folkpools Classic 3 x 6 m med trästomme. Är det någon som har erfarenhet eller kunskap om vilken av dessa två som är bäst. Vet någon vilken som är lättast att montera.

Väldigt tacksam för svar.

Hälsningar
Ingela

2
Markpooler. / Glasfiberpool eller linerpool?
« skrivet: september 05, 2011, 22:34:46:46  »
Vi funderar på att skaffa en glasfiberpool från Scandinavianpool, den är 3 x 6m och 1,45 hög och har trappa. Glasfiberpool därför att vi tycker det verkar bättre och enklare än linerpool. Vi tänkte även skaffa ett pooltak men ingen värmepump, vi tror att taket värmer tillräckligt och så blir vintertäckningen enkel.

Finns det någon som har några erfarenheter som den vill dela med sig till oss som ännu inte har några erfarenheter? Tacksam för alla synpunkter.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag