CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - dajz

Sidor: 1 [2]
11
Säljes / SV: Sandfilter, Hayward pump, elskåp
« skrivet: maj 10, 2017, 08:53:06:06  »
Vart finns du och grejerna?

12
Personligen skulle jag gräva ur all jord som rasat och fylla på med singel, dels för att som du redan skrivit letar sig in i "fackverket" bättre och framförallt är dränerande så du inte får stående vatten mot poolväggen och att väggen blir 100% rak.
Sen kan det såklart gå bra ändå, men dränerande material närmast poolenväggen är bäst

13
Byggtrådar / SV: Solhaga bygger 8x4 Tjälldénpool
« skrivet: juli 11, 2016, 10:42:58:58  »
Höjer du upp den 50mm så blir det betydligt bättre placering på armeringen, jag skulle personligen även dra ner ett par extra järn som får tag i dubben från pelaren för att gå in i plattan, så att inte pelaren kan "kalva ut". Nu har du en armeringsmatta som med höjningen hamnar mer gynnsamt i betongen än tidigare men det är "bara" två järn som går ut totalt under pelare vad jag ser på bilden. Armering är i sammanhanget billigt.

14
Byggtrådar / SV: Solhaga bygger 8x4 Tjälldénpool
« skrivet: juli 11, 2016, 07:16:39:39  »
Om syftet med stålpelaren är att den ska ta tryck från vattnet behöver du nog mer betong runt dubben och även armering nere runt dem, som det ser ut på bilden blir det endast en lite fyrkant runt dubben som ska hålla i, eller har du någon annan plan?

15
Säljes / SV: Poolvärmepump Primastar 12
« skrivet: augusti 22, 2015, 18:43:27:27  »
Har skickat privat meddelande

16
Ovanmarkspooler / SV: Dränering
« skrivet: juli 09, 2015, 10:21:39:39  »
Jag har precis gjort i princip samma installation, jag har grävt ner en ultraframe ca 60 cm. Vi har här ren lera i backen så jag har grävt ner dräneringinsslangen i en ränna med fall mot befintligt dagvattensystem. Detta gjordes runt själva poolen i schaktbotten ytterkant och lagt duk och grus runt slangen. Du ser ut att ha bättre dränerad mark men jag personligen skulle lägga de extra pengarna för att vara säker på att inte få stående vatten i schaktet.

PS. Ska försöka vara duktig att starta en byggtråd och dela med mig av de bilder jag tog. DS

Sidor: 1 [2]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag