CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Onsalabo

Sidor: 1 ... 21 [22]
211
Ovanmarkspooler / SV: Intex 274x549x132 Art nr 54482
« skrivet: juni 04, 2013, 06:45:40:40  »
Jag har kört Intex saltklorinator ett par år och är jättenöjd. Enda nackdelen är att den inte har en riktig timer. Den startar samma tid som man körde den sist och går sedan det antal timmar som man ställt in den på. Slangarna som följer med poolen är inte så långa så jag ha haft min klorinator precis bredvid poolen och i höjd med botten.

212
Ja jag köpte samma mattor från Jula förra sommaren. Jag kopplade 4 mattor via den vanliga cirkulationen till pumpen och ställde in bypassen så att att bara en del av flödet gick via mattorna. Jag fick styra det hela manuellt så att mattorna endast användes då det var soligt väder. Jag vinklade upp mattorna lite genom att lägga dem på lastpallar som jag pallade upp i ena änden. Under några dagar förra sommaren hade vi 31 grader i poolen och man kunde känna att vattnet var alldeles ljummet i utloppet. Utöver detta så har jag bubbelplast över poolen.

213
Vatten och kemi / SV: Saltklorinator, vilken modell kan rekommenderas?
« skrivet: maj 31, 2013, 23:08:59:59  »
Jag har sneglat lite på den här. Har inte pH-styrning men det kan man köpa till separat för lika mycket till på den här sidan. Bra pris och det är ju inom EU så ingen moms och tull.

Jag tror att UK har andra rördimensioner. Undrar om de följer med adapters så att man kan montera på 50 mm rör?

http://alpha-spas.co.uk/shop/swimming-pools/pool-filters-and-chemical-equipment/water-treatment/chlorinators/zodiac-ei-10-salt-water-chlorinator.html

214
Ovanmarkspooler / SV: Nybörjare med Intex Ultra Frame 488x122cm
« skrivet: maj 27, 2013, 16:42:48:48  »
Min Intexpool kom aldrig in i höstas. Vi hade tömt den men sedan kom det regn och snö som fyllde den igen. Den klarade vintern alldeles utmärkt. När jag pumpade ur vattnet för några veckor sedan fann en tunn beväxning på botten som man lätt kunde spola bort med vattenslangen. Poolen ser ut att må hur bra som helst efter vintern. Nu har vi dock monterat ner den för att bygga en markpool.

215
Mina solmattor kopplas på den vanliga cirkulationen efter pumpen. Eller egentligen efter saltklorinatorn i mitt fall. Jag använder en bypass som följde med mattorna så att vattnet inte cirkulerar för snabbt igenom utan hinner värmas. Hur ser dina mattor ut?

216
Ovanmarkspooler / SV: intex rörpool 19156 liter/intex patronfilter 5600l/h
« skrivet: maj 27, 2013, 16:28:51:51  »
Jag kan inte svara på din fråga om klortabletter men till min Intexpool på 12500 liter har jag kört saltklorinator i två säsonger och det har fungerat utmärkt.

Sidor: 1 ... 21 [22]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag