CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - LA

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / Hjälp med skimmer!
« skrivet: juni 07, 2015, 21:33:18:18  »
Hej proffs! Har börjat fylla min pool med vatten och är ca 15 cm från inloppet när jag skulle sätta dit skimmern... Men hade tydligen läst lite slarvigt och såg att skimmern ska man sätta dit i sargen innan linern? Jaja det ska väl gå ändå, dock så blev jag lite konfunderad då man skulle sätta 2 skruvar från insidan till skimmern så att den är på plats. Dessa skruvar är ju inte försänkta men då blir där ju en skruvskalle mellan listen som sen kommer att sitta på insidan av linern. Eller man ska dra så hårt att skallen trycker in packningnen...? Det fanns urholkningnar i listen fast för de hålen var det ju inga hål i sargen? Står inget om att man ska borra nya hål i sargen i beskrivningen.... Hilfe bitte! Poolen är en Azuru 400 DL från Rubinpool.

2
Ovanmarkspooler / Klä in poolen
« skrivet: oktober 01, 2014, 10:43:30:30  »
Hej,

Skulle behöva lite expertis när det gäller att klä in en ovanmarkare i trä. Ska köpa en ovanmarkare från Rubinpool, 3,6 i diameter/ 0,90 hög. Jag vill klä poolen i trä, antingen stående eller liggande brädor (tänkte mig tryckt trätrall). Finns det nån som har nån ritning eller fina bilder? Tanken är väl att det blir åttakantig lösning. Hur hade ni gjort där anslutningarna till filtret/skimfiltret?? Samt hur hade ni gjort med ovanstycket för att ev i framtiden lätt kunna byta linern?

3
Ovanmarkspooler / Hjälp en gröngöling!
« skrivet: juli 10, 2014, 09:34:27:27  »
Hej, första inlägget efter att läst spaltmeter med goda tips på denna sida.

Är på väg att införskaffa mig en ovanmarkspool med stålväggar, rund med diameter 3,60. Min fundering är underlaget. Efter att läst en del här har jag kommit fram till (rätt eller fel?) följande:

1. Gräver ur ca 10-12 cm rabattjord (leran kommer ganska snart där under...) 4x4 m
2. Jämnar av, eventuellt med sand, lägger även ut en markduk för att förhindra växtlighet (4x4m)
3. Lägger 10cm hård frigolit
4. Köper konstgräs på Bauhaus (http://www.bauhaus.se/konstgras-u-dranering-1.html) och lägger över
5. Börjar montera ramen
6. Lägger en sandvall i nedankant runt om
7. Monterar linern efter konstens alla regler
8. Börjar fylla vatten...

Så, har jag missat nåt eller är jag helt ute o cyklar får ni gärna lämna förslag på hur jag gör rätt. Är jag helt rätt på det så får ni gärna kommentera det med :-)


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag