Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Söker råd vid köp av uppblåsbart spabad  (läst 14142 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Erica

SV: Söker råd vid köp av uppblåsbart spabad
« Svar #10 skrivet: december 14, 2017, 10:19:53:53 »
Troligtvis finns då ett avbrott i jordkretsen någonstans mellan beredaren och duschens blandare - t.ex. en bit icke-ledande rör, en skarv som p.g.a. exempelvis gängtejp inte ger kontakt eller så. Sedan finns troligen en överledning någonstans från husets elsystem till rörsystemet via en svagt ledande byggnadsdel, typ trä eller betong. Om det varierar med årstiden så tyder det på ett material vars resistans varierar kraftigt med fukthalten - fukthalten kan ju sedan variera beroende på väder och klimat. Ett annat säsongsberoende kan ju vara om läckströmmen kommer från någon elradiator eller elpanna som bara används vissa årstider.

Poolgiganten

Utloggad Teknikern

SV: Söker råd vid köp av uppblåsbart spabad
« Svar #11 skrivet: december 14, 2017, 14:12:23:23 »
Elradiatorer finns det inga, inte heller nån form av doppvärmare eller elpanna och eftersom kåken ska rivas för nybygge inom ett par år så får det vara som det är då det inte rör sig om några effekter eller väldigt hög spänning och dessutom är det bara jag som bor här. Man ska inte ödsla krut på döda hökar som det gamla talesättet lyder.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan