VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Betongpool med målad vägg med skada på färg, hjälp!  (läst 4786 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Erica

SV: Betongpool med målad vägg med skada på färg, hjälp!
« Svar #10 skrivet: april 07, 2017, 21:07:47:47 »
Allt hänger på hur poolen är byggd. Är det en helgjuten betongpool i god betongkvalitet så är allt lugnt. Skadan är då bara ett skönhetsfel, den har ingen betydelse för poolens täthet eller funktion. Din pool skulle i så fall lika gärna kunna vara helt omålad, det skulle bara se väldigt tråkigt ut. Har du däremot t.ex. en murad pool eller annan konstruktion som INTE är vattentät och man i stället försökt att täta med folier, pårullade skikt eller liknande så blir det något helt annat. Då blir det ju verkligen ett sår som kan utgöra början till en läcka. I det senare fallet måste ju tätskiktet repareras innan skadan målas över.

Vanlig epoxifärg är inte tänkt att på samma gång kunna fungera som tätskikt. Den är en färg, ger ett snyggt utseende och en slät yta som går bra att hålla ren. Hållbarheten är ganska god, men som all färg måste den så småningom målas om.

Poolgiganten

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan